Flat Preloader Icon Pagina wordt geladen

De basis van alles

Administratie

Bij ondernemerschap hoort administratie, voor sommigen een last, voor ons een plezier. Wij kunnen je administratie deels of volledig uit handen nemen. Wij werken met diverse moderne online pakketten en kunnen geheel naar wens de taakverdeling organiseren tussen jou en ons kantoor. Gezamenlijk bepalen we de behoefte en de omvang van de administratie en zorgen dat deze up-to-date is.

De werkzaamheden worden besproken en vastgelegd in een overeenkomst, deze overeenkomst is de basis voor onze samenwerken app. Deze app zorgt ervoor dat voor iedereen helder is wat zijn of haar taak is in het proces en dat deze tijdig zonder rompslomp kan worden volbracht. Zo werken we samen efficiënt aan een goede basis!

In the cloud en online, wij doen er alles aan om de administratie zo efficiënt mogelijk te verwerken. Hiervoor gebruiken we verschillende software, zoals Twinfield, Basecone, WeFact, Api-koppelingen, bankkoppelingen en nog vele andere toepassingen.

Uiteraard kunnen we ook de loonadministratie voor verzorgen. Onder het mom van “je moet doen waar je goed in bent”, besteden we dit wel uit aan onze partner Hetloonbureau.nl.

Ons team neemt het werk graag uit handen zodat je je zelf op de onderneming kunt richten!

Administratie

Controlling

Fiscale Advisering

Financiering

Sanering